Belgen

- Bus pakken
- Kano
- Weddenschap

Blondjes

- Brief van een dom blondje aan haar zoon
- De buikspreker
- Domme blondjes
- Paardrijden
- Vliegtuig

Diversen

- Alleen programmeurs snappen dit.
- BBQ op moederdag
- Blue Band
- Brief aan madurodam
- Coma
- De beer en de konijn
- de Hollywood Walk of Fame Bloopers
- Drie heksen
- Facebookstatus
- Harde opmerkingen tegen ongeklede mannen
- Het kortste sprookje
- Jantje
- Krantenkoppen
- Lieve Mona
- Moppen over mannen
- Moppen over vrouwen
- Nooit grappig
- Paulus de boskabouter
- Stofzuiger
- Verkeer

Verkeer

1 .

Drie mensen zitten in een auto en rijden over een brug, Komt de politie achter hun aan en houdt hun aan. Zegt de politieagent:"gefeliciteerd, jullie zijn de duizendste auto die over deze brug rijdt, jullie hebben tienduizend euro gewonnen. dan zegt de bestuurder: "Mooi, kan daar mijn rijbewijs mee halen." Zegt de man naast de bestuurder: "Let maar niet op hem, hij is bezopen." Vervolgens zegt de hardhorende opa achterin: "k zei toch dat we niet ver kwamen met deze gestolen auto."

2 .

Er rijdt een man over de snelweg. Hij rijdt zo'n 140, 150 kilometer per uur. Hij wordt opgemerkt door een politie Porsche die de achtervolging inzet. De man gaat steeds harder rijden: 170, 180, 190 kilometer per uur. Uiteindelijk wordt hij door de politie klem gereden. "Waarom rijdt u zo hard?" Vraagt de politieagent."Tja", zegt de man: "Vorige week is mijn vrouw er vandoor gegaan met een politieagent. En nou was ik als de dood dat je haar terug kwam brengen.

3 .

Een vrachtwagenchauffeur neemt een mooie liftster mee. Op een gegeven ogenblik vraagt de chauffeur of het meisje zin heeft in een wip. Het meisje heeft daar wel zin in. "Er is alleen een probleem", zegt de chauffeur: "Achterin is een koelcel, en daar is het veel te koud om in te gaan liggen. We kunnen maar het beste onder de vrachtwagen gaan liggen." Zo gezegd zo gedaan. Als het stel volop bezig is, staat er ineens een politieagent naast hen, die vraagt wat ze aan het doen zijn. "Oh, niets bijzonders," zegt de chauffeur, "ik heb panne en nu liggen we even aan mijn wagen te sleutelen." "Nou," zegt de agent, "dan mag je jouw handrem ook wel eens nakijken, want je wagen staat onder aan de dijk."

4 .

Voor het eerst in de geschiedenis rijdt een blondine een F1-wedstrijd. Na afloop blijkt dat ze 75 pitsstops nodig heeft gehad: drie om te tanken, vier om banden te wisselen en 68 om de weg te vragen.

5 .

Twee vrachtwagenchauffeurs rijden vlak bij de douane. Ze houden gezamenlijk een tussenstop. Daar komen ze er allebei achter dat ze hun paspoort vergeten hebben. Ze besluiten toch door te rijden. Dan komt de eerste van de twee bij de douane. Hij vertelt dat hij zijn paspoort vergeten is. De douanier vraagt hem wat zijn lading is. Hij vertelt dat hij spruitjes vervoert. "Oke," zegt de douanier. "Als jij tien spruitjes in je mond kunt stoppen mag je verder." De vrachtwagenchauffeur probeert het en het lukt, dus hij mag door. Dan begint hij ineens keihard te lachen. "Wat is er?" Vraagt de douanier. "Ik moest lachen omdat de man achter mij ook zijn paspoort vergeten is, maar hij vervoert bloemkolen!"

6 .

Jufrouw in de klas: noemen jullie eens wat automerken op. Kees: Toyota Juf: goed Piet: Ford Juf: goed zo! Jantje: mijn oma! Juf: Dat is toch geen automerk Jantje? Jantje: Jawel hoor, want ik hoorde toen ik aan het logeren was m,n Opa tegen mijn Oma zeggen: " kom op ouwe FORD Spatborden van mekaar dan zal ik je eens ouderwets aanslingeren!


Zoek





Nieuws

11/02
19/10
07/05
17/03
07/03


Kalender



Laatste updates

26/02
16/02
21/12
08/03
17/01




Website: 235 pagina's.